Puppy begeleiding

De lessen op maat worden aan de hand van uw doelen samengesteld. We passen ons lesplan hierop aan. Het lessen pakket kan altijd worden verlengt of worden aangepast. U kiest zelf de frequentie waarop u wilt lessen, al zullen wij wel een voorstel doen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Pup begeleiding:
Dit zijn 6 lessen waarin we u en uw pup begeleiding bieden bij de opvoeding. U leert uw pup begrijpen, krijgt antwoord op alle vragen waar u als pup eigenaar tegenaan loopt en bouwt zo een relaxte band op met uw hond, zonder druk.
De puppybegeleiding van BySabrina is meer dan alleen een puppy cursus. Waar je bij een standaard puppycursus een standaard lespakket volgt met lopen aan de lijn, zit/af/blijf, in een groep waar weinig ruimte is voor vragen. Gaan we met de pup begeleiding u de hele cursus periode intensief begeleiden. Natuurlijk gaan we werken met lopen aan de lijn, bijten, gedrag op straat, sociale vaardigheden, hier komen etc. Maar daarnaast meer dan ruimte genoeg voor alle vragen waar jullie als puppy eigenaar mee zitten. Denk aan: bench training, voeding, kauwmaterialen, soorten beloningen, opspringen naar bezoek, zindelijkheid. En niet alleen tijdens de les, ook sta ik via whatsapp altijd voor jullie klaar.
De lessen duren 30-45 minuten. We starten met een introductie les en bespreken we wat voor u belangrijks is en hoe uw lessenpakket eruit zal zien. Deze verschillen uit lessen aan huis, boslessen, speurlessen, kind/hond lessen en lessen in het dorp. Dit allemaal samen te stellen naar jullie behoeften. Wilt u iedere week lessen, of liever om de week. Heeft u kleine kinderen en wilt u hier aandacht aan besteden of vindt u andere dingen belangrijk. We stellen de lessen samen naar behoefte. Neem contact op voor meer informatie.
Uw pup kan vanaf de 10 weken deelnemen aan het pup begeleidingstraject van BySabrina. Een eventuele thuisles is eerder mogelijk.